EKSPERTER I HYDRAULIKCYLINDRE

Reparation og renovering af hydraulikcylindre er flyttet til AC Motors.

Vores søsterfirma, AC Motors A/S i Viborg, har overtaget al renovering og reparation af hydraulikcylindre. Både Anker og AC Motors, som er en del af koncernen AC Group, er nået til enighed om beslutningen med henblik på at styrke begge virksomheders kernekompetencer i fremtiden.

For Anker betyder overdragelsen af cylinder reparationen, at vi nu kan rette vores fokus 100% på salg af løfteudstyr til danske værksteder og professionel service af materiel. Kvalitet er nøgleordet og det vil komme yderligere til udtryk fremover for dig som kunde.

AC Motors renoverer allerede i dag motorer, topstykker, krumtapper, motorblokke, lejedæksler, rotorer osv. samt honing af bl.a. cylindre for mange kunder. Derfor passer reparation af hydraulikcylindere perfekt ind i det samlede udbud de tilbyder deres kunder.

Har du en hydraulik cylinder der trænger til nyt liv?

Klik ind på acmotors.dk/hydraulikcylinder og se hvordan de kan hjælpe dig.

Cylinderbænk til hydraulikcylinder reparation hos Anker A/S

Hydraulikslanger laves på ønskede mål

Vi fremstiller standard hydraulikslanger med fittings efter mål og har altid et udvalg af de meste almindelige standard slangetyper, koblinger og nipler på værkstedet i Viborg.

Vi fremstiller selv alle vores hydraulikslanger med fittings og er leveringsdygtige i standardløsninger op til 3/4”.

Vores hydraulikslanger overholder selvfølgelig alle kvalitetskrav og sikkerhedsstandarder.

Tag din defekte slange med, vi fremstiller en ny mens du venter, eller giver dig et hurtigt overslag på, hvad en ny vil koste.

Hydraulikslanger laves på mål hos Anker A/S