Reparation og renovering af hydraulikcylindre

Tid til service eller er uheldet ude?

Vores reparatører er hurtige til at rykke – både på vejledning, prisoverslag og reparation. Vi er specialiserede i at udbedre skader på alle typer af cylindre og har over 4.000 varenumre på lager. Det betyder, at vi kan renovere langt de fleste typer af cylindre og pumpecylindre uden ventetid på reservedele.

Hos os udføres en reparation med de samme høje krav, vi stiller til vores produktio. Hvad enten der skal skiftes hydraulikdele eller produceres en helt ny cylinder, kan du regne med hurtig reparation i høj kvalitet.

Diagnosticeringen sker naturligvis i sparring med vores egne konstruktører, så du kan være sikker på, at renoveringsforslaget klarer problemet og holder omkostningerne på et minimum.

cylinder reparation
anker hydraulik slanger på mål

Hydraulikslanger på mål

Vi fremstiller standard hydraulikslanger med fittings efter mål og har altid et udvalg af de meste almindelige standard slangetyper, koblinger og nipler på værkstedet i Viborg.

Vi fremstiller alle vores hydraulikslanger med fittings selv og er leveringsdygtige i standardløsninger op til 3/4”.

Vores hydraulikslanger overholder selvfølgelig alle kvalitetskrav og sikkerhedsstandarder.

Tag din defekte slange med, vi fremstiller en ny mens du venter, eller giver dig et hurtigt overslag på, hvad en ny vil koste.

Hvad kan vi hjælpe med?