EKSPERTER I HYDRAULIKCYLINDRE

Reparation og renovering af hydraulikcylindre på eget værksted

Vi udfører alle service- og reparationsopgaver på lifte, løfteudstyr, kompressorer og andet værkstedsudstyr. Løbende service er med til at forlænge udstyrets levetid og optimere effekten.

Vores serviceteknikere dækker hele Danmark, så du altid kan få udført både service og reparationer indenfor kort tid. Du er derfor sikret service til tiden og hurtig udrykning ved eventuelle fejl, driftsstop eller nedbrud.

På vores værksted renoverer vi desuden løfteudstyr, som gulvdonkrafte, saksedonkrafte, gearkasseløftere, løfteborde, gravdonkrafte, kompressorer og andet værkstedsudstyr.

Cylinderbænk til hydraulikcylinder reparation hos Anker A/S

Vores cylinderbænk øger effektiviteten og giver dig et bedre resultat

En af de helt store attraktioner på værkstedet hos Anker A/S er vores cylinderbænk. Med den kan vi håndtere stort set alle cylindere vi får ind.

For dig som kunde, betyder det at du hurtigt har din cylinder retur i dens rette funktion, og dermed kan dine daglige opgaver fortsættes med minimalt tidsspilde.

Cylinderbænk til hydraulikcylinder reparation hos Anker A/S

Reservedele og specialdele fremstilles på mål

Vi fremstiller stempelstokke, cylinderrør og pakbokse på mål. Kan vi ikke få en reservedel til netop din cylinder, eller er leveringstiden for lang, kan vi som regel hjælpe med at specialfremstille den på mål.

Det minimerer din nedetid, hvis du har maskinel, som er afhængig af cylinderen for at være i drift. Der er med andre ord minimal risiko for, at du står og ikke kan fortsætte dine opgaver, fordi du ikke kan skaffe de nødvendige reservedele.

Du er altid velkommen til at kontakte os. Så finder vi med stor sandsynlighed en løsning, så du hurtigt kan have en fuldt funktionel hydraulikcylinder igen.

Ny stempelstok

Hydraulikslanger laves på ønskede mål

Vi fremstiller standard hydraulikslanger med fittings efter mål og har altid et udvalg af de meste almindelige standard slangetyper, koblinger og nipler på værkstedet i Viborg.

Vi fremstiller selv alle vores hydraulikslanger med fittings og er leveringsdygtige i standardløsninger op til 3/4”.

Vores hydraulikslanger overholder selvfølgelig alle kvalitetskrav og sikkerhedsstandarder.

Tag din defekte slange med, vi fremstiller en ny mens du venter, eller giver dig et hurtigt overslag på, hvad en ny vil koste.

Hydraulikslanger laves på mål hos Anker A/S