OM ANKER

En erfaren og kvalitetsbevidst servicepartner

Hos Anker går vi ikke på kompromis – du får altid den højeste kvalitet og service når vi servicerer autolifte og løfteudstyr, kompressorer og hydraulikcylindre.

Vores erfaring og ekspertise er din garanti for en dygtig, erfaren og kvalitetsbevidst samarbejdspartner – uanset om du står med et akut behov for reparation eller vil have en dygtig og fleksibel servicepartner til dit løfteudstyr.

Rasmus Andreasen
Direktør, Anker A/S

Rasmus Om Anker

Installation, service og reparation

Vi hjælper dig med installation, service og reparation af dit eksisterende udstyr, så det altid er i topform. Og udfører vi det årlige lovpligtige serviceeftersyn, sørger vi også for at aftale tid til det året efter, så du aldrig skal bekymre dig om, hvorvidt det bliver udført til tiden.

Hos Anker er vi samtidig leveringsdygtige i værkstedsudstyr – fra store lifte, dækapparater og kompressorer til tilbehør som hydraulisk presse eller opklodsningsbukke.

Uanset dit behov får du en kvalitetsbevidst samarbejdspartner, når du skal udstyre, indrette og servicere dit værksted.

Installation Lift Autolifte

Finansering

Hos Anker tilbyder vi en fornuftig aftale, når du vælger at indgå et samarbejde med os. Fortæl os om dine ønsker og krav til dit værksted og lad os kigge på hvordan vi kan hjælpe dig i mål, både med det rette udstyr og økonomisk.

Kontakt os i dag og lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig.

Finansering Anker

En del af AC Group - siden 1958

Vi er en del af AC Group A/S, som udover Anker bl.a. ejer AC Hydraulic og Hydraflex, der udvikler og producerer henholdsvis løfteudstyr og hydraulikcylindre.

Som en del af AC Group har vi derfor mere end 60 års erfaring med hydraulik, løfteudstyr og produktudvikling. I 1958 åbnede Anker Christensen sit eget maskinværksted og på få år udviklede og solgte han løfteudstyr til værksteder i hele verden.

Anker Christensens Maskinfabrik er i dag blevet til AC Hydraulic, hvorfra serviceafdelingen blev udskilt i den ny virksomhed AC Service. I 2022 blev AC Service til Anker.

Anker Ac Group