SERVICE & REPARATION

Service og reparation i hele Danmark

Vi udfører alle service- og reparationsopgaver på lifte, løfteudstyr, kompressorer og andet værkstedsudstyr. Løbende service er med til at forlænge udstyrets levetid og optimere effekten.

Vores serviceteknikere dækker hele Danmark, så du altid kan få udført både service og reparationer indenfor kort tid. Du er derfor sikret service til tiden og hurtig udrykning ved eventuelle fejl, driftsstop eller nedbrud.

På vores værksted renoverer vi desuden løfteudstyr, som gulvdonkrafte, saksedonkrafte, gearkasseløftere, løfteborde, gravdonkrafte, kompressorer og andet værkstedsudstyr.

Anker Service Lift

Eneste i landet med internt donkraft værksted

Som de eneste i landet har vi et internt værksted, hvor vi er specialiseret i at reparere alle donkrafte.

På vores interne værksted hjælper vi kunder og kollegaer i branchen med reparationer af donkrafte, gearkasseløftere og meget andet.

Sagt med andre ord, vi står klar til at hjælpe alle på værkstedet i Viborg.

Undervisning Reparation Hydraulik

Service af lifte og værkstedsudstyr

Vælg Anker som din servicepartner. Så simpelt kan det gøres. Vi kender vores produkter ud og ind, og samtidig har vi en forståelse for at din forretning skal kunne fungere og hænge sammen økonomisk. Vi leverer en transparent og gennemskuelig aftale, og sikrer at dit værkstedsudstyr altid fungerer optimalt.

Med Anker som servicepartner af lifte og værkstedudstyr, kan du lægge fokus der hvor det er vigtigt, nemlig på din forretning.

Service Paa Lifte

Årligt lovpligtigt eftersyn

Faste intervaller for eftersyn, overblik over serviceomkostningerne og optimal totaløkonomi på dit udstyr. Det får du, når Anker står for det lovpligtige serviceeftersyn.

Vi tager ansvaret for en struktureret plan, der sikrer, at din virksomhed lever op til de gældende lovkrav, herunder naturligvis dokumentation og ajourføring af logbøger.

  • Altid styr på de lovpligtige eftersyn
  • Sikkerhed for udstyrets brugere
  • Opfølgning og nyt eftersyn indenfor et år
Årlig Lovpligtigt Eftersyn