SERVICE & REPARATION

Service og reparation i hele Danmark

Vi udfører alle service- og reparationsopgaver på lifte, løfteudstyr, kompressorer og andet værkstedsudstyr. Løbende service er med til at forlænge udstyrets levetid og optimere effekten.

Vores serviceteknikere dækker hele Danmark, så du altid kan få udført både service og reparationer indenfor kort tid. Du er derfor sikret service til tiden og hurtig udrykning ved eventuelle fejl, driftsstop eller nedbrud.

På vores værksted renoverer vi desuden løfteudstyr, som gulvdonkrafte, saksedonkrafte, gearkasseløftere, løfteborde, gravdonkrafte, kompressorer og andet værkstedsudstyr.

Undervisning Reparation Hydraulik

Velfungerende, effektivt og sikkert udstyr

Vi har nøje udvalgt det helt rette værkstedsudstyr fra topleverandører i Europa. Det er vigtigt for os, at vi kan stå inde for de produkter vi leverer til dig som slutbruger. Med brands Som Rotary, AC Hydraulic (vores søsterselskab) og Atlas Copco kan vi garantere at dit værksted bliver indrettet med produkter fra øverste hylde.

Når hverdagen kører på fuldt tryk, går effektivitet og sikkerhed hånd i hånd. Dine medarbejdere kan færdes trykt og få klaret dagens opgaver hurtigt. Det højner arbejdsglæden og giver dig i sidste ende et bedre slutprodukt til dine kunder.

Mobil Løftesøjler

Service af lifte og værkstedsudstyr

Vælg Anker som din servicepartner. Så simpelt kan det gøres. Vi kender vores produkter ud og ind, og samtidig har vi en forståelse for at din forretning skal kunne fungere og hænge sammen økonomisk. Vi leverer en transparent og gennemskuelig aftale, og sikrer at dit værkstedsudstyr altid fungerer optimalt.

Med Anker som servicepartner af lifte og værkstedudstyr, kan du lægge fokus der hvor det er vigtigt, nemlig på din forretning.

Service Paa Lifte

Årligt lovpligtigt eftersyn

Faste intervaller for eftersyn, overblik over serviceomkostningerne og optimal totaløkonomi på dit udstyr. Det får du, når Anker står for det lovpligtige serviceeftersyn.

Vi tager ansvaret for en struktureret plan, der sikrer, at din virksomhed lever op til de gældende lovkrav, herunder naturligvis dokumentation og ajourføring af logbøger.

  • Altid styr på de lovpligtige eftersyn
  • Sikkerhed for udstyrets brugere
  • Opfølgning og nyt eftersyn indenfor et år
Årlig Lovpligtigt Eftersyn