14. mar. 2024

Fordoblet antal sporinger hos M Autoteknik

Rotart S42

Hos Anker er vi stolte af at være en del af de succesfulde historier, der udspiller sig i værksteder over hele Danmark. Vores mission er at levere værkstedsudstyr og serviceydelser i verdensklasse, der ikke blot opfylder, men overgår forventningerne.

Tilbage i november måned havde vi fornøjelsen af at levere og montere en Rotary S42 kørebanesakselift og en Rotary CCD 2,0 Wifi 4-hjulsudmåler til Marc og hans team hos M Autoteknik.

Resultatet? En forbedring i værkstedets drift og en imponerende fordobling af antallet af solgte sporinger!

Marc har siden installationen modtaget komplimenter fra sine kunder for den fine lift, og det nye udstyr har bidraget positivt til effektiviteten og kvaliteten af servicen. Dette er et strålende eksempel på, hvordan det rette udstyr kan gøre en verden til forskel.

Vi er beærede over at have været en del af denne transformation og ser frem til at følge Marcs fortsatte succes. Vores hjerte banker for at forbedre hverdagen i værkstederne, og Marcs historie er en kraftfuld påmindelse om, hvorfor vi gør, hvad vi gør.

Tak til Marc og M Autoteknik for tilliden og til alle vores kunder, der hver dag stræber efter at skabe værksteder i verdensklasse. Lad os sammen fortsætte med at sætte nye standarder for kvalitet og effektivitet i branchen.