Vi hjælper med det tunge arbejde

Landbrugs- og entreprenørmaskiner kræver udstyr der kan håndtere de helt store, tunge maskiner. Vi hjælper dig med at forbedre dine forhold til at håndtere tunge løft hvor både sikkerhed og ergonomi er i fokus.

Vores kompressorer fra Atlas Copco leverer det nødvendige tryk for at heavy duty donkraftene kan løfte de tunge maskiner. Er der brug for løft ude i marken, kan udstyret let transporteres ud.

Heavy Duty Inground Lift AC Hydraulic Anker

Stærke lifte gør arbejdet med tunge maskiner let

Når tunge maskiner skal løftes, stiller det store krav til udstyret. Uanset om du ønsker en indbygget (inground) lift, en løsning ovenpå gulvet eller mobile løftesøjler, finder du det hos os.

AGRAR Mobilsøjler

Udstyr til at løfte alt. Overalt.

Maskiner skal arbejde. Og nogle gange, skal du arbejde på en maskine, som skal laves på stedet. Hos Anker finder du donkrafte og andet løfte udstyr, som er udviklet til at klare de tunge løft uanset hvor du befinder dig og hvilken maskine, du skal løfte.

Blandt vores produkter finder du det bedste udstyr til håndtering af det helt tunge materiel, bl.a. donkrafte til ethvert formål.

Med AC Hydraulics donkrafte klares ethvert løft ude på arbejdspladserne, så dagligdagens opgaver hurtigt kan genoptages.

Løft Af Entrepenørmaskiner

Hold de tunge hjul i gang

Til alle store landbrugs- og entreprenørmaskiner, høre store og tunge hjul. Med en hjulløfter fra AC Hydraulic, har det aldrig været nemmere at håndtere heavy duty dæk og hjul. Det innovative design, gør at det hele kan klares af én enkelt person.

På siden finder du et håndtag der sørger for at hjulet nemt kan positioneres korrekt, når det skal påmonteres den pågældende maskine. En simpel omskifter gør det let at styre sideværts forskydning af løftearmene.

Hold De Helt Tunge Hjul I Gang