Alt til værkstedet hos Anker

Anker leverer alt til dit værksted. Alt udstyr er nøje udvalgt blandt de bedste leverandører i Europa. Uanset hvilket slags værksted du driver har vi det rigtige udstyr. Driver du et heavy duty værksted, kan du f.eks. tage et nærmere kig på vores heavy duty inground lifte fra AC Hydraulic.

Men udstyr er ikke alt. Vi sørger for installation, service og løbende vedligehold. Derudover klæder vi dine medarbejdere korrekt på, til at betjene det nye moderne udstyr.

Alt Til Værkstedet Hos Anker (1)

Let arbejde på tunge køretøjer

I vores produktsortiment finder du det bedste udstyr til håndtering af de helt tunge køretøjer. Det gælder lastbiler, busser og maskiner indenfor landbruget.

Vi leverer og installerer bl.a. inground lifte der allerede findes på mange værksteder i hele Europa. Heavy duty inground lifte fra AC Hydraulic er bygget med det ene formål at gøre arbejdet med tunge køretøjer let.

Inground lifte sørger for at du bibeholder et plant værkstedsgulv, og med den automatiske positionering af søjlerne, får du effektive løft med minimalt tidsspilde.

Let Arbejde På Tunge Køretøjer

Kompressorer og trykluft

Vores leverandør af kompressorer, Atlas Copco er kendte for deres pålidelige og brugervenlige kompressorer. Hos Anker leverer vi både stempelkompressorer og skruekompressorer til de fleste formål.

Du finder et bred udvalg med flere forskellige størrelser på tankene, så der er med sikkerhed en kompressor der passer til netop dine behov.

Kompressorer Og Trykluft (1)

Service og vedligehold

Det hele startede med service. Hos Anker A/S er vi specialister i service og det har været vores kerneforretning siden begyndelsen. Vores mål er at blive din faste servicepartner og det mål opnår vi gennem højt uddannede medarbejdere der brænder for det de laver.

Når du indgår samarbejde med os, kan du altid stole på at dit værkstedsudstyr bliver serviceret til tiden. Samtidig sørger vi for løbende vedligehold, så dit inventar holder længere.

Årlig Lovpligtigt Eftersyn