Det rigtige udstyr til din synshal

Synshaller skal bruge meget specifikt udstyr - men vigtigst: meget pålideligt udstyr, som klarer rigtigt mange løft hver eneste dag.

Med en 4 søjlet eller kørebanelift fra Rotary og saksedonkrafte, gravdonkrafte og værkstedsdonkrafte fra AC Hydraulic, er du sikker på at få lift og udstyr af højeste kvalitet, som kan klare de krav, en synshal stiller til udstyrets effektivitet og pålidelighed.

4 Søjlet Og Saksedonkraft

Hurtige og pålidelige løft - hver gang

Løfteudstyret er afgørende for en synshal. Først og fremmest giver det adgang til bilens undervogn, som er nødvendigt for at kontrollere forskellige dele.

I en synshal foretages der ekstremt mange løft hver eneste dag. Derfor er solidt, effektivt og pålideligt udstyr vigtigt for at opretholde en effektiv arbejdsproces og øge produktiviteten.

Pålidelighed og kvalitet er derfor af afgørende betydning. Og det får du hos Anker. Vores udvalg af løfteudstyr kommer fra de stærkeste brands i Europa, og med en serviceaftale er du sikker på, at udstyret altid er serviceret og vedligeholdt.

AC Saksedonkraft

Service til tiden og løbende vedligehold

Hos Anker A/S er vi specialister i service og det har været vores kerneforretning siden begyndelsen. Når du indgår samarbejde med os, kan du altid stole på at dit værkstedsudstyr bliver serviceret til tiden. Samtidig sørger vi for løbende vedligehold, så udstyret holder længere og minimerer chancen for pludselige nedbrud.

Vi er landsdækkende med serviceteknikere i hele Danmark. Vi håndterer både kæder og koncernaftaler, ligesom vi hjælper den selvstændige synshal med at opretholde en effektiv forretning.

Servicebil